Het Culinaire Haarlem is een evenement rijker geworden. Een verrassend initiatief als Haarlem Food Experience.
Waarbij mensen op een informele manier elkaar kunnen ontmoeten, relaxen en genieten van een bijzondere hapjes met een impuls voor diverse horeca bedrijven. Met de nadruk op de broodnodige ontmoeting en connectie. De Haarlem Food Experience biedt echter een legio aan mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een Introductietour voor nieuwe medewerkers, een teambuildingstour, een post-corona ontmoetingstour of een tour speciaal voor buitenlandse gasten. Het concept is eenvoudig, duurzaam en vooral makkelijk schaalbaar en betaalbaar! En de tour is een laagdrempelige maar zeer doelgerichte manier om Haarlem beter te leren kennen o.l.v. een ervaren gids met verrassende informatie over de historie en het heden van Haarlem.

De keuzemogelijkheden voor de hapjes zijn verrassend en doorgaans Vegan. Denk aan bijzondere bitterballen zonder vlees of bijzonder bier. De tijdsduur van een tour is variabel en kan per bedrijf maar in feite volledig op maat worden samengesteld en verzorgd voor diverse groepen.

Iets voor u uw organisatie of uw gasten om deze ‘Experience’ op maat te ervaren? Of heeft u een nieuw Vegan product dat u wilt laten opnemen in het keuzepakket? Neem dan contact op met Karen: +31 (0) 6 142 49 036 of Kim: +31 (0) 6 532 15 631

Voor meer inspiratie en informatie kijk op de website: https://haarlemfoodexperiences.com/

En zie wie u voorgingen. Wie volgt?

Lees de nieuwsbrief van MKB Haarlem

Met dank aan: MKB Haarlemhttps://www.mkb-haarlem.nl/
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0